Subota, 22 lipnja, 2024

Ovo je Amra Kahrimanović koju je policajac usmrtio u Tuzli: ‘Nema više tvog osmijeha, dobra ženo…’

Preporučeno

Na društvenim mrežama objavljeni su i snimci privođenja osumnjičenog policajca, kojeg su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK uhapsili ispred zgrade u kojoj je živio.

U tržnom centru u Tuzli sinoć se desio još jedan slučaj femicida. Pripadnik MUP-a TK-a Elvis Ćustendil osumnjičen je da je ubio iz pištolja Amru Kahrimanović. Ubijena Amra bila je vlasnica kafića Sidney.

Iz Uprave policije MUP-a TK-a oglasili su se saopćenjem navodeći da je u srijedu oko 21. sat PS Centar zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla.

Upravo se čita:  Dječak koji je povrijeđen u pekari u Blažuju ima teške tjelesne povrede

– Osumnjičeni muškarac se nakon pucnjave udaljio sa lica mjesta, ali je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i priveden.

Potvrdili su također da je osumnjičeni policijski službenik Uprave policije MUP TK-a te istakli da će uviđaj na mjestu događaja izvršiti tužilac i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, a nakon kojeg će biti poznato više informacija.

lz policije nisu saopćili identitet osumnjičenog i ubijene, čak ni njihove inicijale. Međutim, korisnici društvenih mreža jesu.

Upravo se čita:  Tragedija u Travniku: Preminuo 28-godišnji Sanjin, prijatelji se opraštaju od njega

Na društvenim mrežama objavljeni su i snimci privođenja osumnjičenog policajca, kojeg su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a TK uhapsili ispred zgrade u kojoj je živio.

Na društvenim mrežama Tuzlaci se opraštaju od Amre.

– Pahuljo moja… Toliko zajedničkog rada, truda, smijeha, razgovora, kafa… Tako me je večeras pogodilo sve ovo. Nema više tvog osmijeha i naših zezancija. Dobra ženo… Nemam riječi… Već fališ… Allah ti podario vječiti džennet, tvojima sabur, a zlotvoru džehennem. Nedostajat ćes zauvijek, stoji u jednom od oproštaja.

Upravo se čita:  Užas u Njemačkoj: Roditelji ubili 15-godišnju kćer jer je živjela “previše zapadnjački” i imala starijeg momka

– Tako dobra, tako fina osoba, moja šefice draga ne mogu da vjerujem šta se desilo. Uvjek si bila tu uz mene, savjetovala me ko svoje dijete i uvijek si tu kad zaškripi. Provele smo neko vrijeme zajedno, ostat ćes mi u lijepom sjećanju. Tuga prevelika. Nemam riječi za ovo zlo u kojem živimo, jako sam tužna i potresena, još jedna divna žena, navedeno je u jednom postu na Facebooku.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Direktor Elektroprivrede BiH nema dobre vijesti: Ispadi, puput jučerašnjeg kolapsa, mogući su i ubuduće!

Neviđeni kolaps elektroenergetskog sistema - na dva sata paralizirana Bosna i Hercegovina, Crna Gora i dio Hrvatske... O uzrocima...

Još vijesti za vas