Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Ovo je Mirsad koji je brutalno pretukao svoju suprugu zato što je htjela posjetiti nanu

Preporučeno

Nakon što je u vezi s tim izbila svađa, muškarac je fizički nasrnuo na svoju ženu nanoseći joj povrede udarcima šakama u glavu, u predjelu oka, nosa i usta.

U srijedu u mjestu Turbe kod Travnika ponovo je došlo do porodičnog nasilja kada je muž pretukao suprugu zbog ljubomore.

“Dana 13. 9. 2023. godine u PS Travnik je prijavljeno da je M. H., rođen 1998. godine, iz Travnika fizički napao suprugu, tom prilikom joj je nanio tjelesne povrede. Odmah po dojavi, na lice mjesta izašli su službenici policije koji su, u saradnji s nadležnim Kantonalnim tužilaštvom, poduzeli zakonom propisane mjere i radnje”, saopćeno je iz MUP Srednjobosanskog kantona.

Upravo se čita:  Utvrđen uzrok nesreće u kojoj je poginuo rudar Asim Šehanović

Riječ je o Mirsadu Hidanoviću, a on je suprugu pretukao pred njihovom bebom. Kako su za Faktor ispričali mještani Turbeta, Mirsad Hidanović je brutalno pretukao svoju suprugu M. F.

Razlog je, navodno, ljubomora, a svađa je izbila kad je žena izrazila želju da posjeti svoju nanu, a on se tome usprotivio.

Nakon što je u vezi s tim izbila svađa, muškarac je fizički nasrnuo na svoju ženu nanoseći joj povrede udarcima šakama u glavu, u predjelu oka, nosa i usta.

Upravo se čita:  Ovo je Amela koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece usmrtio suprug

Nakon napada je pobjegao, a nakon što im je prijavljen slučaj, priveli su ga pripadnici policije.

Izdvajamo

Izdvajamo

Specijalci MUP-a uspjeli doći do vozila i djevojke (25), ljekari samo mogli konstatovati smrt

Iz rijeke Une izvučeno je tijelo 25-godišnje vozačice, a nakon teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila na magistralnom...

Još vijesti za vas