Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Ovo je mladi policajac koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Livna: “Jutros smo se vidjeli a sad te više nema…”

Preporučeno

Od Ivana se emotivnim porukama na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer poslije podne na magistralnom putu Livno – Mostar u mjestu Lopatice, poginula je jedna osoba. Do nesreće je došlo kada su se sudarili motocikl i putnički automobil marke Opel. Nažalost, vozač motocikla je preminuo, a kako javljaju mediji radi se o 24-godišnjem policajcu Ivanu Miloloži.

Upravo se čita:  Dan žalosti u Tuzli: Danas će Amela i njeno dvoje djece biti ispraćeni na vječni počinak

Od Ivana se emotivnim porukama na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

“Župa Podhum zavijena je u crno. Poginuo je Ivan Miloloža. Sućut obitelji, a tebi anđele pokoj vječni”, objavljeno je na Facebook stranici Selo Podhum.

“Dragi Ivane neka te anđeli prenesu pred lice Božije, jutros smo se vidjeli a sad te više nema. Počivaj u miru Božijem. Obitelji naša iskrena sućut. Bože nadari mu dušu njegovu svojim kraljevstvom”, “E moj Ivane! Zadnja naša zajednička kava bila je prije tri večeri. Tko je moga zamisliti da će to biti zadnja. Prijatelju, počivaj u miru Božjem a tvojim roditeljima i sestrama, iskrena sućut”, samo su neki pod brojnih komentara koji ostavljaju prijatelji stradalog policajca.

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas