Nedjelja, 24 rujna, 2023

Ovo je mladi policajac koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Livna: “Jutros smo se vidjeli a sad te više nema…”

Preporučeno

Od Ivana se emotivnim porukama na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer poslije podne na magistralnom putu Livno – Mostar u mjestu Lopatice, poginula je jedna osoba. Do nesreće je došlo kada su se sudarili motocikl i putnički automobil marke Opel. Nažalost, vozač motocikla je preminuo, a kako javljaju mediji radi se o 24-godišnjem policajcu Ivanu Miloloži.

Upravo se čita:  Još jedan stravičan slučaj nasilja u porodici u BiH: Pretukao suprugu pred bebom

Od Ivana se emotivnim porukama na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji.

“Župa Podhum zavijena je u crno. Poginuo je Ivan Miloloža. Sućut obitelji, a tebi anđele pokoj vječni”, objavljeno je na Facebook stranici Selo Podhum.

“Dragi Ivane neka te anđeli prenesu pred lice Božije, jutros smo se vidjeli a sad te više nema. Počivaj u miru Božijem. Obitelji naša iskrena sućut. Bože nadari mu dušu njegovu svojim kraljevstvom”, “E moj Ivane! Zadnja naša zajednička kava bila je prije tri večeri. Tko je moga zamisliti da će to biti zadnja. Prijatelju, počivaj u miru Božjem a tvojim roditeljima i sestrama, iskrena sućut”, samo su neki pod brojnih komentara koji ostavljaju prijatelji stradalog policajca.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Duge kolone vozila na izlazu iz BiH na pet graničnih prelaza

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša, Izačić, Gradina i Bosanska Gradiška duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne...

Možda vas zanima i ovo