Nedjelja, 1 listopada, 2023

Ovo je žrtva bodybuildera iz Gradačca: Pomahnitali Nermin Sulejmanović likvidirao suprugu Nevzetu Hećimović

Preporučeno

Nevzeta Hećimović žrtva je brutalnog ubistva Nermina Sulejmanovića koje je prenosio uživo na Instagramu.

Prijatelji i porodica u šoku i bolu se opraštaju od mlade i lijepe majke. Na njenom profilu mogu se vidjeti slike sa kćerkicom, koja je još beba.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo vidjeti ubistvo.

Upravo se čita:  Tužan kraj potrage: 35-godišnja majka troje djece pronađena mrtva
Foto: Društvene mreže

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

On se nakon jezivog ubistva uključio u lajv na Instagramu i komunicirao sa svojim pratiocima mirno, kao da se ništa nije dogodilo. Tada je rekao da je upucao i policajca, ali da ne zna šta se s njim dogodilo. Tom prilikom, najavio je i da “puni pištolj i ide dalje”.

Upravo se čita:  Bivši muž ubijene Aide šokirao objavom: "Možda bolje nije zaslužila, znam ja i zna Bog. Ne objavljujte njene slike sa djecom.."

Sulejmanović je potom objavio i dvije fotografije na svom profilu, prvu sa ženom i djetetom, dok je na drugoj slici sam sa kćerkom.

Nermin Sulejmanović. Instagram

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo