Petak, 1 prosinca, 2023

Ovo su otac i kćerka koji su sletjeli s puta: Popio na svadbi pa dao kćerki (18) da vozi iako nije imala vozačku dozvolu

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sletio sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mjesta.

Preporučeno

Radiša P. (48) poginuo je sinoć u Bogatiću (Srbija) kada se sa svadbe vraćao sa svojom kćerkom Danijelom P. (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Djevojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se ljekari bore za život.

Nesretni čovjek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova kćerka Danijela P. (18).

Upravo se čita:  Uhapšen Amir Pašić Faćo, evo i zbog čega

Sa teškim tjelesnim povredama hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je djevojku transportovala do bolnice, a ljekari se bore da joj spase život.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sletio sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mjesta.

Otac i kćerka su se vraćali sa svadbe, a pretpostavlja se da je Radiša dao svojoj kćerki da vozi jer je on popio na veselju.

Upravo se čita:  Poznat identitet bivšeg policajca koji se danas ubio na Rostovu

Radiša je iz mjesta Badovinci i ima tri kćerke.

Kako se vidi na fotografijama i video snimcima sa lica mjesta, automobil je u potpunosti zgužvan.

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog čovjeka i mole se da Danijela preživi.

Tuga do neba. Moje saučešće i da dijete bude dobro. Nemam riječi, suvišno je – napisala je jedna prijateljica poginulog čovjeka.

Upravo se čita:  Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu: “Bio si i ostat ćeš dio nas…”

Očekuje se da će Danijela biti prebačena u šok sobu.

U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, vjerovatno će biti primljena u šok sobu – rekao je izvor o stanju povrijeđene djevojke.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo