Subota, 22 lipnja, 2024

Panika na aerodromu: ‘Čekao sam let za Zagreb, pogledao oko sebe i ostao u šoku. Bilo ih je posvuda‘

Preporučeno

“Na desetine miševa je bilo svuda unaokolo. I to dok su ljudi još uvijek bili tamo”, rekla je osoba koja je prisustvovala tom događaju.

Zamislite da se nalazite na aerodromu, udobno smješteni čekajući poziv za svoj let, kada odjednom primijetite miševe kako oko vas oblijeću. Baš to se dogodilo izvoru Jutarnjeg lista na aerodromu u Frankfurtu dok je čekao let za Zagreb.

Upravo se čita:  Kupio sladoled u popularnom hrvatskom ljetovalištu pa umalo pao u nesvijest kada je vidio račun

On putuje Europom već 30 godina, najčešće preko Frankfurta, ali nigdje nije vidio ovakav nagli dolazak glodavaca samo nekoliko minuta nakon što su se trgovine i kafići zatvorili”, ispričao je izvor koji je zabilježio invaziju miševa pomoću svog mobilnog telefona.

Nakon što su se informacije o invaziji miševa proširile, uprava aerodroma se brzo oglasila na drušvenoj mreži X (Twitter) povodom ovog incidenta.

Upravo se čita:  Mladoženju iz BiH nakon momačke prijatelji natjerali da se mladoj vrati u ovakvom izdanju

Istaknuli su da će poduzeti odgovarajuće mjere kako bi riješili problem i osigurali sigurnost i udobnost putnika.

Pogledajte video sa aerodroma u Frankfurtu:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Meteoalarm izdao više upozorenja za Bosnu i Hercegovinu: U nekim dijelovima toplotni udari, u drugima se sprema olujno nevrijeme

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. No, zbog visokih temperatur, ali...

Još vijesti za vas