Subota, 20 travnja, 2024

Pet najodvratnijih stvari koje stjuardese vide u avionima

Preporučeno

Jedna stjuardesa je nedavno pitala svoje kolegice koje su najodvratnije stvari koje su vidjele za vrijeme svog posla. Neki od odgovora su i nju samu šokirali

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

“Mislila sam da će moja karijera stjuardese biti glamurozna. Prijavila sam se za taj glamur prije 18 godina, ali još nisam vidjela ništa od toga,” kaže Sara Keagle.

Ona je tokom svoje karijere svašta vidjela, a u razgovoru sa svojim kolegama, napravila je ovu listu pet najodvratnijih stvari koje su vidjeli tokom svog posla. Neki od odgovora su stvarno šokantni.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

1. Prljava maramica

Putnik je iskoristio maramicu (iz kutije sa maramicama u toaletu) da bi se obrisao poslije velike nužde. Zatim je vratio iskorištenu maramicu u kutiju. Stjuardesa je posegla za maramicom u kutiji i…otkrila maramicu iz prve ruke.

2. Pelene za odrasle

Neko je ostavio ogromnu pelenu za odrasle na sjedište od toaleta, koja je bila skroz otvorena i očigledno korištena na poklopljenoj toaletnoj školjki, za sljedećeg putnika.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

3. Izgubljene gaćice

Pomagala sam u čišćenju aviona na jednoj od stanica i pronašla sam par krvavih gaćica u džepu od sjedišta. To je razlog zašto nosimo rukavice.

4. Sušenje veša

Putnik iz prve klase skinuo je vlažne čarape i sušio ih tako što ih je stavio na klimu koja je puhala iznad njegovog sjedišta. Putnici, do onih iz posljednjih redova, do kraja puta su se žalili zbog mirisa.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

5. Slinava deka

Putnica u prvoj klasi me je pozvala. Dala mi je ćebe i pitala da li mogu da joj dam novo. Bila sam zbunjena jer su svi započeli let sa čistim ćebićima. Pogledala sa ćebe i bilo je svo vlažno i slinavo. Toliko sam bila zgrožena, da mi je bilo muka, dok sam ga stavljala u plastičnu kesu.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas