Nedjelja, 14 travnja, 2024

Petar Filipović (18) pao sa skele u Banjoj Luci

Preporučeno

Obdukcijom tijela 18-godišnjeg Petra Filipovića utvrđeno je da je najvjerovatnije pao sa skele objekta u izgradnji u naselju Rosulje.

BL

Kako nezvanično saznajemo, na mladićevom tijelu nije bilo mnogo vanjskih povreda, ali je prilikom pada zadobio veliki broj unutrašnjih povreda. Gotovo svi vitalni organi su od udara o tlo popucali.

– Kada dođe zvanični nalaz obdukcije, postupajući tužilac će odrediti daljnje aktivnosti u ovom slučaju – rečeno je za “Dnevni avaz” u Okružnom tužilaštvu Banja Luka.

Upravo se čita:  Velika tragedija pogodila grad u BiH: Tokom probe na folkoru preminuo 17-godišnjak

Patolozi su uzeli uzorke krvi i tkiva koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo da li je mladić u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola ili droge.

Tijelo nesretnog mladića su u četvrtak oko 8.30 sati pronašli radnici koji su došli na posao na zgradi u izgradnji. Tijelo je bilo djelimično pokriveno snijegom te se pretpostavlja da je Filipović pao sa skele tokom noći.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas