Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Pjevač iz BiH priznao: Pokušao sam sebi oduzeti život!

Preporučeno

- Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto.

Bh. pjevač Vukašin Brajić, koji je 2010. godine predstavljao našu zemlju na Eurosongu, progovorio je o teškom životnom periodu te priznao da je želio sebi oduzeti život.

-Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primijeti. Bježao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osjećao tu tjeskobu. Kada si u depresiji, nemaš nikakav osjećaj ni za šta. Nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto.

Upravo se čita:  Pobjednici “Zvezda Granda” Šejli Zonić uručen novi automobil

Dodao je da sada imamo gomilu popularnih bolesti na Instagramu i da to nisu stvari za šalu.

-Hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno. Ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu srpsku Novu godinu na VMA”, rekao je. Dalje tvrdi da je to bio momenat u kojem je shvatio da tamo s druge strane “nema ničega”.

Upravo se čita:  Šejla Zonić najavila veliki koncert u BiH, evo gdje će biti održan

-Ako ovdje nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da to više nikada neću da pokušam”, kazao je.

Podsjećamo, Vukašin je 2010. na Eurosongu izveo pjesmu “Thunder and Lightning”, koju je napisao Dino Šaran. Osvojio je 51 bod i zauzeo 17. mjesto. Publika ga pamti i po učešću u reality showu “Operacija trijumf”.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas