Subota, 13 srpnja, 2024

Pjevač iz BiH prodao najviše ulaznica u Hrvatskoj: Ni Aleksandra Prijović ga nije uspjela srušiti

Preporučeno

Na prvom mjestu se po prodanim ulaznicama našao Dino Merlin, koji je zasigurno među najomiljenijim muzičarima u Hrvatskoj.

Stručna služba ZAMP hrvatskih skladatelja objavila je godišnji izvještaj za 2023. godinu.

Njihovi podaci su pokazali ko je od izvođača bio najslušaniji u Hrvatskoj, ali i koji su muzičari prodali najviše ulaznica.

Izvješaj je uključivao i regionalne zvijezde, a na iznenađenje mnogih, najviše ulaznica prošle godine u Hrvatskoj nije prodala Aleksandra Prijović.

Na prvom mjestu se po prodanim ulaznicama našao Dino Merlin, koji je zasigurno među najomiljenijim muzičarima u Hrvatskoj. Merlin je prošle godine rasprodao čak četiri koncerta u zagrebačkoj Areni, a pjevao je i pred punom Arenom u Puli.

Aleksandra Prijović je bila druga po broju prodanih ulaznica. Tokom svoje turneje je održala pet koncerata u Zagrebu, pet u Osijeku, tri u Varaždinu, dva u Rijeci te jedan u Zadru. Ispod nje se našao Aco Pejović.

Zdravko Čolić je četvrti po prodanim ulaznicama u Hrvatskoj, a peti je Aca Lukas.

Od hrvatskih muzičara je najviše ulaznica prodao Gibonni, a na listi su se našli još i Doris Dragović, Dalmatino, Prljavo kazalište, Goran Bare & Majke te Severina, piše Jutarnji.

 

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas