Utorak, 18 lipnja, 2024

Plaćaju je da bude bogata kućanica u Dubaiju: “Moj život je tako iscrpljujući i svi misle da me muž vara”

Preporučeno

Malaikah, je svog muža upoznala 2017., a nedavno je na društvenim mrežama podijelila kako izgleda tipičan dan u njenom životu.

Žena je otkrila da je plaćena da bude bogata kućanica u Dubaiju. Malaikah Raja je mlada Britanka koja je sada bogata domaćica koja živi u Dubaiju. Dane provodi kupujući skupe torbe i jedući u najotmjenijim restoranima u okolini, a tvrdi da život ponekad može biti prilično iscrpljujući. Malaikah je ranije otkrila da se udala zbog novca i sada tvrdi da ima ultimativni život na koji bi mnogi bili ljubomorni.

Ne samo to, nego je također rekla da su ona i njen muškarac Barbie i Ken iz Dubaija. On joj je čak i kupio jarko roze Mercedes s njezinim imenom, vrijedan više od 200.000 eura, nakon što je rodila njihovog sina koji sada ima godinu dana. Malaikah, je svog muža upoznala 2017., a nedavno je na društvenim mrežama podijelila kako izgleda tipičan dan u njezinu životu.

Upravo se čita:  Ako ste odlučili da napustite BiH i radite u inostranstvu, ovo je lista najskupljih gradova za život

Malaikah je rekla: ‘Plaćena sam da budem majka i kućanica’. Dok je odlazila u kupovinu, rekla je: ‘Dan u životu domaćice u Dubaiju. Otišla sam u Dubai Mall jer sam trebala potrošiti mjesečni džeparac za novembar da kupim nešto dizajnersko. Kad smo krenuli, prva stanica je očito trebala biti Cartier. Stvarno volim Cartier nakit. Imam nekoliko prstenova i stvarno sebi želim nabaviti narukvicu, ali nisam sigurna koju odabrati’.

Porodica je zatim otišla ne večeru, dok je domaćica nastavila: ‘A onda smo krenuli po nešto hrane jer sam bila toliko gladna, pa smo otišli do najbližeg restorana. Dubai Mall restorani su tako elitni da ih iskreno sve volim. Imali smo prekrasan pogled na fontane. Iskreno nisam imala pojma šta naručiti, ali moj sin je bio jako dobar’.

Upravo se čita:  Ako ste odlučili da napustite BiH i radite u inostranstvu, ovo je lista najskupljih gradova za život

Nakon večere htjela je još otići u Dior, ali je bila prevelika gužva, a njen sin preumoran. Međutim, iako Malaikahin život mnogima izgleda fantastično, ona je otkrila u drugom videu, da njen život može biti prilično iscrpljujući. Podijelila je svoj video s naslovom ‘Život domaćice iscrpljuje’ i rekla: ‘Dan u životu domaćice u Dubaiju. Započela sam dan odvodeći sina na njegov trening. Tako se zabavljao. Trening traje jedan sat, ali se on umori nakon otprilike pola sata, da budem iskrena’.

‘Onda smo se vratili kući. Na kraju je zaspao držeći ventilator jer mu je bilo vruće. Vrijeme postaje puno toplije u Dubaiju. Izašli smo van, on je malo vježbao i hodao prije nego li je zaspao i to je to’, prepričava Malaikah svoj ‘iscrpljujući dan’.

Upravo se čita:  Ako ste odlučili da napustite BiH i radite u inostranstvu, ovo je lista najskupljih gradova za život

Mnogi su joj u komentare pisali da je njen muž vara, ali ona im je odgovorila da joj ipak kupuje skupocjene stvari te da je ‘najbolji tatica ikad’ koji je može varati koliko god hoće. Korisnici društvenih mreža bili su zaprepašteni Malaikahinim životnim stilom i brzo su to izrazili u komentarima. Jedna je osoba rekla: ‘Ne znam jesam li šokirana ili ljubomorna’, a druga dodala: ‘Želim džeparac…’.

Treći je sarkastično komentarisao: ‘Volio bih da je moj život ovako komplikovan’. Ali, mnogi su bili zgroženi pa je tako neko dodao: ‘Ovo je tužno…i materijalistički…’, a drugi se nadovezao: ‘Danas ljudi rade sve za moć’.

“Samo želim biti kućanica i usrećiti svoga muža, puštam mu čak i da spava s drugima”:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

U susret sezoni: Cijena flaširane vode u Dubrovniku oko 10 maraka

Dolazak turista i početak sezone dodatno je povećao cijene u Dubrovniku? Cijene sladoleda variraju ovisno o mjestu. Dok je razlika...

Još vijesti za vas