Srijeda, 21 veljače, 2024

Planirate ljetovanje? Noćenje na crnogorskoj obali već od 8 eura

Autor: Nova.rs

Preporučeno

Pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

Ljeto je idealno vrijeme da se bolje upoznamo sa draguljima crnogorske obale. Mnogi turisti iz Srbije i BiH požele da u ovo doba godine udahnu duh Jadrana, a ova susjedna zemlja i te kako ima šta da ponudi – plaže i ostrvca od Ulcinja do Boke Kotorske, ali i muzeje, crkve i palate, kao i dobru hranu i provod.

Za one koji planiraju ljeto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije ove države za Nova.rs navode cijene smještaja u najpopularnijim turističkim centrima na obali.

– Cijene hotelskog smještaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj ljetnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 eura u Baru i Ulcinju, 22 eura u Herceg Novom, 30 eura u Tivtu i Budvi, 50 eura u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za djecu do 14 godina, besplatan boravak za djecu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korištenje mobilijara i slično, kažu iz NTO Crne Gore.

Pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i privatni smještaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

– Ovaj vid smještaja je također cijenovno pristupačan i u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, kreće se već od osam eura u Herceg Novom, 10 eura u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 eura u Kotoru.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve više građana odlazi u kladionice: Ne vide izlaz u radu nego u kockanju

Sve više raste broj bh. građana koji gube gomile novca na igrama na sreću. Tako je lani promet u...

Još vijesti za vas