Subota, 20 travnja, 2024

Poginuo mladić: Auto sa snimateljem svadbe preticao, pa podletio pod kamion iz BiH

Autor:Redakcija

Preporučeno

Kako prenose srbijanski mediji, na mjestu nesreće se mogao vidjeti crni gusti dim koji je nastao usljed požara koji je izbio na kamionu i krhotine stakla po putu.

Na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, jutros se dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe povrijeđene, a jedan muškarac iz Užica je poginuo. Kako javljaju mediji, smrtno je stradao i 28-godišnji je I. T.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bh. tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povrijeđeni i nastradali. Vozač kamiona nije povrijeđen u ovoj nesreći.

Upravo se čita:  Tuga okovala BiH: Preminula majka Amila i njen sin Salih

Kako prenose srbijanski mediji, na mjestu nesreće se mogao vidjeti crni gusti dim koji je nastao usljed požara koji je izbio na kamionu i krhotine stakla po putu.

Nezvanično se saznaje da je svadbena kolona koja je išla iz Užica na Mokru Goru. U jednom momentu automobil sa snimateljem je krenuo da pretiče kolonu. Naišao je kamion iz suprotnog smjera i automobil je podletio pod njega.

Upravo se čita:  Klanjana dženaza Amili, koja se sa sinom utopila u Sarajevu: Ostavila ceduljicu u kojoj je pisalo "kada nas pronađete nazovite mog babu Asima"

U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ga ubrzo lokalizovali i ugasili. Pomoć povrijeđenim ukazivali su ljekari iz dvoje kola hitne pomoći.

Policija obezbjeđuje mjesto nesreće i radi se uviđaj, a saobraćaj je potpuno obustavljen.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas