Subota, 2 ožujka, 2024

Pokušaj ubistva u Tuzli: Dvojica mladića iz Sladne komšiju tukli letvom i uzeli mu 100 KM

Preporučeno

Nakon svađe sa I.P. (49) u prostorijama Mjesne zajednice Sladna, A.M. (20) i N.P. (21) sačekali su na putu I.P. i pretukli ga letvama po glavi pri čemu su mu nanijeli teške tjelesne povrede i ostavili ga da leži u besvjesnom stanju.

Zbog ovog djela je njima dvojici Kantonalni sud u Tuzli odredio jednomjesečni pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da su kao saučesnici počinili krivično djelo pokušaj ubistva u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa.

Upravo se čita:  Drama u sarajevskoj osnovnoj školi: Dječak donio skalpel na nastavu, povrijedio sam sebe, intervenisala i policija

– Udarali su ga drvenim letvama u predjelu glave i drugih dijelova tijela i to ponavljali i kada je oštećeni pao na zemlju nanijevši mu teške tjelesne povrede. Također, dok je ležao na zemlji u besvjesnom stanju, iz džepa su mu uzeli nešto više od 100 KM, saopćeno je iz Tužilaštva TK.

Sladna( Foto: Pressing.ba)
Sladna( Foto: Pressing.ba)

(Bh-index, Pressing.ba)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas