Srijeda, 28 veljače, 2024

“Pola vas ga je slavilo zbog njegovih grijehova”: Uznemirujuća poruka sestre influensera iz BiH koji je pronađen mrtav

Preporučeno

Najbliži i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od tiktokera i objavljuju posljednje prepiske,

Ervin Begić (23), kako mu glasi puno ime i prezime, porijeklom iz BiH, pronađen je mrtav u Gracu 13. decembra ove godine.

Najbliži i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od tiktokera i objavljuju posljednje prepiske, međutim, njegova sestra tvrdi da mu je pola njegovih prijatelja sa TikToka željelo smrt, prenosi Blic.

– Objavljujete snimke na kojima je grešan i onda mu želite mjesto u raju? Pola vas ga je slavilo zbog njegovih grijehova i pola vas mu je željelo smrt iza leđa. Nisam osoba koja voli da se oglašava na Tiktoku, ali sada nam je svima dosta. Prošla su samo 24 sata, a izgovaraju se laži. Nikoga nije briga šta se desilo mom voljenom bratu. Umjesto što pokušavate da napravite preglede kako bi bilo da se molite za njega? Juče je bio kišan dan i Alah nam je dao znak time! Prestanite da postavljate fotografije i bilo kakve video zapise. Moja porodica i ja nismo spremni da vidimo njegovo lijepo lice na takvim video snimcima. Molimo vas da nas poštujete i izbrišite sve. Neka Allah pošalje mog brata na najviši nivo raja i neka čuje naše molitve – napisala je Meli Begić.

Upravo se čita:  Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio “ja sam lud”

Podsjetimo, kako prenose mediji iz regiona, on je navodno izvršio samoubistvo.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon što je napustila OBN televiziju: Evo u koju TV kuću je prešla Maja Munda

Jedna od omiljenih TV voditeljica u BiH Maja Munda iznenadila je javnost s viješću kada je nakon 17 godina...

Još vijesti za vas