Subota, 20 travnja, 2024

Policija uhitila pet koza, izvest će ih pred sud

Preporučeno

Nitko ovom trenutku ne može shvatiti kako sudac misli da će se koze braniti, a nije jasno ni hoće li ih zastupati čovjek ili koza koja zna čitati, pisati i poznaje zakon.

indexPremda Nigeriji ne cvatu ruže i država je na glasu kao jedna od najopasnijih na svijetu, predstavnici vlasti u Osogbu su svejedno našli vremena da u utorak uhite pet koza koje su slobodno lutale ulicama grada te ih – vjerovali ili ne – zbog kršenja zakona za zaštitu okoliša čeka i suđenje.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

Kako će se sirote braniti nitko normalan nema pojma, kao što se ne zna ni kakva ih sudbina očekuje budu li proglašene krivima.

Nažalost, list The Sun News Online s čitateljima nije podijelio te informacije, no zato prenosi izjavu Henryja Ogunbanwa, koordinatora Agencije za upravljanje otpadom, koji je potvrdio da je to tek početak obračuna sa životinjama svih vrsta i podvrsta koje se neće pridržavati slova zakona.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

– Zbunjena država zbunjenih ljudi…. Bog nam pomogao…. Zašto na sud ne izvedete vlasnike, a ne životinje? Zašto od našeg pravosuđa pravite sprdnju? Sve što mogu je nasmijati se vlastitoj državi – tek su neki od komentara čitatelja, koji jesu za to da se na ulice uvede red, ali se ne mogu načuditi nastaloj lakrdiji.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

(24sata.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas