Petak, 24 svibnja, 2024

Policijac Igor Avramović iz Srbije pobjegao u Bosnu i Hercegovinu nakon što je usmrtio Ervina Ćemalovića: Uhvaćen je!

Preporučeno

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Pripadnik MUP-a Srbije Igor Avramović (28) koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ćelahmetovića (35) Priboju, uhapšen je u Trebinju, saopštio je MUP Srbije, nakon akcije koja je sprovedena u saradnji sa MUP-om Republike Srpske.

Upravo se čita:  Slučaj u BiH: Policiji prijavljeno da je iz automobila ukradeno pola miliona maraka!

„Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I. A., koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank“, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Osumnjičeni policajac je pobjegao s lica mjesta i za njim je raspisana potraga.

Upravo se čita:  Zašto je policija za trostruko ubistvo u Tuzli saznala tek ujutro: “Ni stanari ga nisu prepoznali”

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Kako je ranije saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni je u trenutku ubistva bio van dužnosti.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle Avramoviću nakon izvršenog krivičnog djela, navedeno je ranije u saopštenju MUP-a.

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je nastradali mladić: Motociklista poginuo u sudaru kod Laktaša

U teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros kod Laktaša poginuo je motorista Kristian Daić (35) iz Bosanskog novog (Novog Grada). Nesreća...

Još vijesti za vas