Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Policijac Igor Avramović iz Srbije pobjegao u Bosnu i Hercegovinu nakon što je usmrtio Ervina Ćemalovića: Uhvaćen je!

Nemojte propustiti

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Pripadnik MUP-a Srbije Igor Avramović (28) koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ćelahmetovića (35) Priboju, uhapšen je u Trebinju, saopštio je MUP Srbije, nakon akcije koja je sprovedena u saradnji sa MUP-om Republike Srpske.

Upravo se čita:  Pune dvije godine je mlađi brat Izet čekao da osveti brata Hasana: "Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje"

„Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I. A., koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank“, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Osumnjičeni policajac je pobjegao s lica mjesta i za njim je raspisana potraga.

Upravo se čita:  Izet Grahović je prije likvidacije Asmira Halilagića, ubice svoga brata ostavio poruku na Facebooku: Dušmanima ću duplo da vratim

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Kako je ranije saopšteno iz MUP-a, osumnjičeni je u trenutku ubistva bio van dužnosti.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle Avramoviću nakon izvršenog krivičnog djela, navedeno je ranije u saopštenju MUP-a.

Pročitajte još

Izdvajamo

Vlasnica frizerskog salona u očaju, nudi platu skoro 2.400 KM: “Ne mogu naći radnicu, radim 12 sati dnevno”

Dok ne dođu bolji dani, vlasnica će nastaviti raditi i 12 sati dnevno S nestašicom radnika u Hrvatskoj sve se...

Možda vas zanima i ovo