Srijeda, 29 svibnja, 2024

Potukle se sestre u Cazinu, jedna završila u bolnici, druga u pritvoru

Preporučeno

Detalji o uzrocima sukoba nisu još u potpunosti jasni, ali je očigledno da je došlo do žestoke konfrontacije koja je rezultirala povredama.

U mirnom naselju Brezova Kosa, nedaleko od Cazina, zabilježen je neobičan incident koji je šokirao lokalnu zajednicu. Porodična svađa između sestara T. Š. i K. S. eskalirala je do tačke u kojoj je jedna završila na Hitnoj, dok je druga završila u pritvoru.

Prema informacijama s kojima raspolažemo, sukob između sestara je izbio u njihovom domu u naselju Brezova Kosa. Detalji o uzrocima sukoba nisu još u potpunosti jasni, ali je očigledno da je došlo do žestoke konfrontacije koja je rezultirala povredama.

Upravo se čita:  Poznati novi detalji incidenta u sarajevskoj osnovnoj školi: Napadnuti dječak u operacionoj sali, povrede zadobio još jedan učenik

T. Š., jedna od sestara, zadobila je lakše tjelesne povrede tokom incidenta i hitno je prevezena u lokalnu zdravstvenu ustanovu gdje joj je ukazana medicinska pomoć. S druge strane, K. S. je završila u pritvoru zbog svoje uloge u sukobu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas