Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Potvrdio Željko Mitrović. Gasim Zadrugu!

Preporučeno

Saopštio je kako Zadruge više neće biti i kako je ovo zvanično posljednja sezona.

Željko Mitrović je sinoć posjetio učesnike u Zadruzi 6.

Hajde prvo da napravim mali uvod, pošto smo se danas vidjeli, ovo danas je bilo neplanirano, a ovo sam planirao. Morao sam da vas vidim sve pojedinačno i vidim da li možete da iznesete ono što sam planirao. Moramo ovo da izvedemo javno.

Upravo se čita:  Djevojka iz BiH je misica Hrvatske

Mislim da imamo sada već 750, 800 hilljada gledalaca. Pred velikim televizijskim auditorijumom ćemo razgovarati na način koji treba da bude obavezujući, ali prije toga da minutom ćutanja odamo počast poginulima i nastradalima – rekao je vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, te su zadrugari zajedno sa njim ustali i odali počast tragično nastradalima.

Upravo se čita:  Selma Bajrami zažalila zbog estetskih operacija: Bila sam budala

Nakon toga on je razgovarao sa takmičarima.

Na kraju posjete on je saopštio kako će u budućnosti razgovarati sa timom ljudi i saradnika o tome da li će televizija Pink više ikada prikazivati rijaliti, a onda iznenadio sve.

Saopštio je kako Zadruge više neće biti i kako je ovo zvanično posljednja sezona.

@numida_meleagris #zadruga #željkomitrović #zeljkomitrovic #zadruga6 #zadruga__official #pinktv ♬ original sound – Biserka

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Dobre vijesti: Iz Tuzle bi se trebali uspostaviti letovi na šest destinacija u četiri zemlje EU-a, poznate i cijene!

Predstavnici grčke aviokompanije Lumiwings do kraja ove sedmice trebali bi doći u Tuzlu na potpisivanje ugovora s Upravom Međunarodnog...

Možda vas zanima i ovo