Srijeda, 21 veljače, 2024

Poznat identitet mladića za kojim se traga nakon pokušaja ubistva u kafiću u centru Sarajeva

Autor:N1

Preporučeno

Pucnjava je policiji prijavljena u ponedjeljak u 20:50, a policijski službenici aktivno rade na predmetu, te je za počiniteljem krivičnog djela okvalifikovanog kao ‘ubistvo u pokušaju’ raspisana potraga.

Sarajevska policija raspisala je potragu za Adinom Memićem, rođenim 2001. godine, nakon sinoćnje pucnjave u ugostiteljskom objektu u centru Sarajeva.

U pucnjavi u kafiću ‘Que Pasa’ u sarajevskom naselju Džidžikovac, Memić je ranio dvojicu mladića, koji su također 2001. godište.

Jednom od njih konstatovane su lakše tjelesne povrede u predjelu desne ruke, te je nakon zbrinjavanja otpušten na kučno liječenje.

Upravo se čita:  Ovo je muškarac za kojeg Sarajlije tvrde da maltretira Stari Grad: Vodio pitbula bez brinjice i povodca, a kada su mu policajci prišli i tražili dokumente, pokušao jednog udariti

Drugom mladiću su konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život. Zadržan je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Podsjetimo, pucnjava je policiji prijavljena u ponedjeljak u 20:50, a policijski službenici aktivno rade na predmetu, te je za počiniteljem krivičnog djela okvalifikovanog kao ‘ubistvo u pokušaju’ raspisana potraga.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Poslodavci u FBiH insistiraju na zakonu o zapošljavanju stranaca, ali i da se “srede” evidencije nezaposlenih

Na sastanku predstavnika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženja poslodavaca FBiH koji je održan danas u Sarajevu, zaključeno...

Još vijesti za vas