Nedjelja, 1 listopada, 2023

Poznata imena ubijenih i ranjenih osoba u krvavom piru Nermina Sulejmanovića: Među ubijenim je i mladić od 23 godine

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Pomahnitali Sulejmanović je, osim nevjenčane supruge, ubio oca i sina, te teško ranio ženu. Riječ je o supruzi i majci ubijenih. Svi ubijeni su punoljetni. 

Nermin Sulejmanović, trostruki ubica iz Gradačca, počinio je danas samoubistvo. Samoubistvo je počinio pred policijskim službenicima nakon potrage koja je trajala za njim satima.

On je danas u svom krvavom piru ubio suprugu i još dvije osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

Upravo se čita:  Bivši muž ubijene Aide šokirao objavom: "Možda bolje nije zaslužila, znam ja i zna Bog. Ne objavljujte njene slike sa djecom.."

– Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na drugom snimku uživo.

“Avaz” saznaje da je Sulejmanović ubio oca i sina, te teško ranio ženu. Riječ je o supruzi i majci ubijenih. Svi ubijeni su punoljetni. Mladiću su 23 godine.

Upravo se čita:  Tužan kraj potrage: 35-godišnja majka troje djece pronađena mrtva

“Avaza” saznaje da su ubijeni Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevječana supruga, zatim Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

I Ramo Isak poslao poruku Dodiku: Iskoristi dane na slobodi, uživaj u bh. ljepotama

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak reagovao je na izjavu predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika o tome da...

Možda vas zanima i ovo