Utorak, 25 lipnja, 2024

Poznati novi detalji incidenta u sarajevskoj osnovnoj školi: Napadnuti dječak u operacionoj sali, povrede zadobio još jedan učenik

Preporučeno

Navodno je još jedan dječak je zadobio povrede u incidentu, dok je pokušavao da zaustavi dječaka koji je izvršio napad oštrim predmetom.

U Osnovnoj školi “Behaudin Selmanović” u sarajevskom naselju Briješće danas je povrijeđen učenik, a povrede u predjelu ramena mu je nanio njegov vršnjak. Prema nezvaničnim informacijama napadnuti dječak je, nakon što je dovezen u KCUS, prebačen u operacionu salu.

Navodno je još jedan dječak je zadobio povrede u incidentu, dok je pokušavao da zaustavi dječaka koji je izvršio napad oštrim predmetom. On je zadobio lakše povrede u predjelu ruke.

Upravo se čita:  Užas u Njemačkoj: Roditelji ubili 15-godišnju kćer jer je živjela “previše zapadnjački” i imala starijeg momka

MUP Kantona Sarajevo još vrši uviđaj. Direktor OŠ “Behaudin Selmanović” kazao je kako će izjave dati medijima tek nakon što bude završena operacija, javlja N1.

Onoš to se trenutno zna jeste da je riječ o učenicima 9. razreda. Dječaku inicijala Z.B. oštrim predmetom povrede je nanio vršnjak inicijala A.S. dok je lakše povrede zadobio dječak inicijala E.H.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Sankcioniranim firmama ‘povezanim s porodicom Dodik’ prijete raskidi ugovora

Četiri institucije i jedno javno poduzeće iz Bosne i Hercegovine potvrdili su za Radio Slobodna Evropa (RSE) da mogu...

Još vijesti za vas