Subota, 23 rujna, 2023

Priznala mužu i razvela se: S ovim čovjekom je glumica Svetlana Bojković prevarila muža

Preporučeno

Prvi njen brak doživio je kraj kada se Ceca zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića

Ljubavni život Svetlana Cece Bojković obilježili su rastanci i emotivne priče, a mnogi su ga nazivali i veoma burnim ili turbulentnim budući da se glumica čak tri puta udavala. Prvog supruga, Miloša Žutića upoznala je dok ju je pripremao za Akademiju, kada je postala stalni član pozorišta ‘Dadov’, vjenčali su se kada je Ceca pohađala treću godinu studija, a kćerku Katarinu dobili su 1972. godine.

Ipak, prvi njen brak doživio je kraj kada se Ceca zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

Svoju vezu s Mucijem započela sam kao zrela osoba i formirana glumica. Sticajem okolnosti, naša ljubav se rodila na poslu, oboje smo bili u žiriju za nagradu „Bojan Stupica“, zbog čega smo dosta putovali zajedno. U početku smo kao poznanici pričali o svemu i svačemu, i ja nisam ni primijetila šta se dešavalo. Samo sam jednog dana shvatila da sam se zaljubila. S Milošem sam bila veoma iskrena, prije svega zato što sam ga poštovala i nisam htjela da budem u situaciji da ga lažem. Odlučila sam da s njim razgovaram otvoreno – ispričala je glumica i istakla da je ta ljubav bila jača od bilo kakvih pravnih formi, a u istinitost njenih riječi uvjerava nas i njihova jedina zajednička fotografija na kojoj poziraju nasmijani i sretni.

– Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao i ja iz svog – otkrila je ona svojevremeno.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prognoza meteorologa: Evo kakvo će vrijeme biti do 4. oktobra

Ciklona će u dane vikenda u Bosni i Hercegovini donijeti padavine i manje topao zrak u odnosu na proteklu...

Možda vas zanima i ovo