Subota, 20 travnja, 2024

Rodila dva para blizanaca (Video)

Preporučeno

Tresa Montalvo je za Dan zaljubljenih dobila nesvakidašnji poklon – rodila je dva para identičnih blizanaca, što se inače dešava veoma rijetko, jednom u 70 miliona porođaja.

index

Teksašanka Tresa Montalvo je za Dan zaljubljenih dobila nesvakidašnji poklon – rodila je dva para identičnih blizanaca, što se inače dešava veoma rijetko, jednom u 70 miliona porođaja, saopštila je bolnica u kojoj se 36-godišnja žena porodila.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

Kako prenosi Reuters, četiri dječaka rođenja su u 31. sedmici trudnoće carskim rezom u Teksaškoj ženskoj bolnici u Hjustonu.

Tresa i njen suprug Manuel Montalvo nisu bili podvrgnuti nikakvoj medicinskoj terapiji. Samo su se nadali bratu ili sestri za svog dvogodišnjeg sina Memfisa.

“Planirali smo trudnoću. Izgleda da smo u tome bili više nego uspješni”, prokomentarisala je mlada majka koja je u 10. sedmici trudnoće od svog doktora saznala da nosi blizance. Prilikom sljedeće posjete doktoru detektovan je i treći otkucaj srca, a Montalvovima je kasnije saopšteno da čekaju četvorke, ali ne obične, već dva para blizanaca.

Upravo se čita:  Kupovao traktor preko interneta pa ostao bez traktora i para

Šanse da žena prirodno rodi dva para identičnih blizanaca su jedan prema 70 miliona, navode doktori.

Dečaci Ejs (Ace) i Blejn, teški 1,64 i 1,79 kilograma, rođeni su 14. februara u 08.51 sati, a minut kasnije na svijet su došla njihova braća Keš (Cash) i Dilan, teški 1,33 i 1,53 kilograma.

“Držali smo se ABCD-e u izboru imena”, kazala je Tresa Montalvo.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

“Nismo ovo očekivali, trudili smo se da dobijemo jedno, a blagoslovljeni smo četvorkom”, navela je ona, dok je njen suprug dodao da ovo nije kraj, jer on i dalje želi – djevojčicu.

(Smedia)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas