Srijeda, 28 veljače, 2024

Selma Bajrami o zabrani ulaska u Srbiju: “Ništa nisam pogriješila. Ne znam kako sam ugrozila građane ili Srbiju na bilo kakav način”

Preporučeno

Donedavni direktor BIA-e Aleksandar Vulin izjavio je da je Selmi Bajrami, po njegovom naređenju, zabranjen ulazak u Srbiju. Bajrami ističe da je cijeli slučaj sada u rukama njenog advokatskog tima iz Beograda.

Selma Bajrami, poznata bh. pjevačica, ekskluzivno je u programu N1 prvi put govorila nakon zabrane ulaska u Srbiju, borbi za starateljstvo nad sinom i poslovnim planovima u narednom periodu.

Selma je ispričala o tome šta se dogodilo kada joj je na graničnom prelazu saopšteno da joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

“Iz ničega izašlo je na veliko. Ja smatram da nisam ništa pogriješila. Smatram da nikoga nisam uvrijedila, niti išta loše uradila kako bi ugrozila državnu bezbjednost Srbije i njenih građana, kako je to pisalo na onom papiru što su mi dali na granici. Samo je bio jedan pas koji je bio zaokružen ugrožavanje državne bezbjednosti i građana Srbije. Ne znam kako sam ugrozila građane ili Srbiju na bilo kakav način”, kazala je za N1 Bajrami.

Podsjećamo, donedavni direktor BIA-e Aleksandar Vulin izjavio je da je Selmi Bajrami, po njegovom naređenju, zabranjen ulazak u Srbiju. Bajrami ističe da je cijeli slučaj sada u rukama njenog advokatskog tima iz Beograda.

“Po medijima se pričalo da je to bila sporna albanska pjesma, taj neki znak orla koji kao, po njihovim tvrdnjama prikazuje ‘Veliku Albaniju’, što nije tačno. To je po mom mišljenju bio sastavni dio koreografije. Ja nikada nisam vrijeđala Srbiju, niti njene građane niti bilo koju državu. Poznato je da sam apolitična osoba”, objasnila je ona.

Iskoristila je Selma priliku da se zahvali svima onima iz Srbije koji su je javno podržali i pružili podršku u cijeloj ovoj situaciji.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Prelazak na ljetno računanje vremena i duži dan: Evo kad se pomiču kazaljke na satu

Prelazak na ljetno računanje vremena dogodit će se krajem marta. U noći sa subote, 30. marta, na nedjelju, 31....

Još vijesti za vas