Srijeda, 21 veljače, 2024

Šok na saslušanju: Evo šta je rekla majka petoro djece koja je ubila svog muža

Preporučeno

Sumnja se da je jučer, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Žena (37) osumnjičena da je nožem ubila supruga (48) sa kojim ima petoro djece, saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Kako se nezvanično navodi, ona je izjavila da se ne sjeća momenta ubistva, da joj je taj dio sjećanja pomračen. Naloženo je veštačenje, piše Telegraf.

Mještani sela Branešci za njega imaju samo riječi hvale, dok za nju kažu da je bila neprijatnija i da često nije bila tu, da je radila na Zlatiboru i da su djecu čuvali baba i djed, odnosno, muževljevi roditelji.

Upravo se čita:  Ovo je muškarac za kojeg Sarajlije tvrde da maltretira Stari Grad: Vodio pitbula bez brinjice i povodca, a kada su mu policajci prišli i tražili dokumente, pokušao jednog udariti

“On je radio kao veterinar, obilazio je sve kuće, svi smo ga znali. Bio je divan. Roditelji prosvjetni radnici. Njegova majka je čuvala djecu, unuke, njegov otac je najstarije vozio stalno u školu, dok je ona tjerala svoj život. Imali su probleme kao i svaka porodica, to su bile svađe na nivou svađa koje ima svaka porodica, ali da će ovo da se desi niko nije sumnjao. Oni svi žive u jednoj kući, muževljevi roditelji su u prizemlju, oni gore na spratu. Strašno, evo, cijelo selo je u šoku. Ništa im nije falilo, imali su sve, što se kaže. Jadna ta djeca. Ali eto, Bogu hvala barem su njegovi roditelji tu da ih uzmi, da ne idu na usvajanje”, kažu za medije.

Upravo se čita:  Iz FUCZ objavili detalje pronalaska tijela mladića za kojim se tragalo prethodnih dana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su ženu (37) iz Čajetine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo.

Sumnja se da je jučer, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, nožem ubila svog četrdesetosmogodišnjeg supruga.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i bit će privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Užicu.

Upravo se čita:  U Tuzli pronađeno tijelo 25-godišnjaka

Podsjetimo, kako se saznaje, on je uboden u leđa.

Zločin je prijavljen oko 12 sati.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Poslodavci u FBiH insistiraju na zakonu o zapošljavanju stranaca, ali i da se “srede” evidencije nezaposlenih

Na sastanku predstavnika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženja poslodavaca FBiH koji je održan danas u Sarajevu, zaključeno...

Još vijesti za vas