Srijeda, 19 lipnja, 2024

Razvodi se Haris Džinović: Poznati pjevač i njegova supruga riješili da stave tačku na brak

Preporučeno

Ljubavna priča popularnog pjevača i poznate modne dizajnerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

Jedan od najpoznatijih estradnih, bračnih parova – Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na jednu deceniju dug brak. Iako su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

– Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s djecom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima – otkrio je dobro obaviješteni izvor blizak porodici Džinović.

Upravo se čita:  Otkriveno u kakvom su zapravo odnosu Krajiškinje Šejla Zonić i Đula Drini

Inače, ljubavna priča popularnog pjevača i poznate modne dizajnerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se vjenčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na vječnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika, piše Pink.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Neum pun turista: Za vikend se očekuje da bi mogao biti 100 posto popunjen

U Sarajevskoj špici govorio je Davor Krešić, potpredsjednik Udruge hotelijera Općine Neum. S voditeljima je razgovarao o tome koliko...

Još vijesti za vas