Petak, 9 lipnja, 2023

Spahić i Šunjić žale se na povrede

Nemojte propustiti

Situacija sa Tonijem Šunjićem daleko je ozbiljnija od one u kojoj se nalazi kapiten bh. multinacionalnog tima…

Emir Spahić, požrtvovni kapiten BiH i igrač Seville
Emir Spahić, požrtvovni kapiten BiH i igrač Seville

Kapiten Emir Spahić i Toni Šunjić žale se na povrede, istakao je Reuf Karabeg, doktor fudbalske reprezentacije BiH za Sport Centar jutros u Ljubljani.

„Sa Spahićem ne bi trebalo biti problema. Dobio je jak udarac na posljednjoj utakmici Seville, ali bit će spreman za utakmicu. Predviđeno je da trenira večeras, pa se nadamo da će do sutra biti skoro, pa potpuno fit“, kazao je Karabeg, naglasivši:

Upravo se čita:  Supruga bh. reprezentativca primila islam, odabrala i novo ime

„U slučaju Šunjića situacija je mnogo ozbiljnija. Povrijedio je desnu natkoljenicu. Četiri dana prije dolaska u Sloveniju nije trenirao u svojoj Zoryi. Ovdje je smo ga podvrgli fizikalnim terapijama, jučer dva puta, danas ćemo to uraditi u tri navrata. Za sada njegov nastup je pod upitnikom, ali i o njegovom zdravstvenom biltenu više ćemo znati poslije treninga“.

Upravo se čita:  Supruga bh. reprezentativca Anela Ahmedhodžića prelazi na islam

Prema posljednjim informacijama, Miroslav Stevanović stiže ovdje u Ljubljanu u oko 14 sati. To znači da će se ostvariti ranije najave, odnosno da će trenirati sa reprezentativnim saigračima. Podsjetimo, trening naših počinje u 18 sati na stadionu „Stožice“, a prijateljsku utakmicu sa Slovenijom odigrat će sutra u istom terminu uz veliku podršku sa tribina (Slovenci tvrde da će biti oko 8.000 navijača BiH).

Upravo se čita:  Sarajlija koji je majci donirao dio jetre: “Zacrnilo mi se, kad mi je opsovao majku”

(SCsport)

Pročitajte još

Izdvajamo

Pregled ili smrt, nešto će prije doći: Pokušaj liječenja u Sarajevu

Ovo je istinita priča stanovnika Sarajeva koji se lično uvjerio u začarani labirint takozvanog puta pacijenta, u zdravstveni sistem...

Možda vas zanima i ovo