Utorak, 25 lipnja, 2024

Svečano otvoren bankomat, čak se zapjevalo

Preporučeno

Sličan događaj otvaranja bankomata desio se i u BiH u Jezeru 2022. godine.

Banka Poštanska štedionica u Srbiji je svečano otvorila bankomat u Karavukovu, a u okviru upriličenog muzičkog programa nastupio je bend “Garavi Sokak”. Bankomat će biti dostupan građanima svakodnevno 24 sata.

Kako navodi portal 025.rs, a prenosi N1,, zajedno sa stanovnicima Karavukova, otvaranju bankomata prisustvovali su Isidora Đaković, direktorka Filijale u Subotici, Bojan Kekić, predsjednik Izvršnog odbora “Poštanske štedionice” i Igor Praća, pomoćnik predsjednika opštine Odžaci.

Upravo se čita:  Kupio sladoled u popularnom hrvatskom ljetovalištu pa umalo pao u nesvijest kada je vidio račun

Igora Praća zahvalio se ispred lokalne samouprave rukovodstvu Banke na tome što su izašli u susret mještanima, te je izrazio nadu da će se ova praksa nastaviti i u drugim mjestima opštine Odžaci.

Predsjednik Izvršnog odbora “Poštanske štedionice”, Bojan Kekić, poručio je da će Banka raditi na širenju mreže, kako bankomata, tako i poslovnica, a sve sa ciljem da odgovori zahtjevima građana.

Upravo se čita:  Audi parkirao na plaži metar od mora, kupači negodovali

Sličan događaj otvaranja bankomata desio se i u BiH u Jezeru 2022. godine.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas