Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Telemach od sada ima još jedan novi kanal: Kako će na ovo reagovati korisnici?

Preporučeno

Od sada, program UNA televizije mogu pratiti svi Telemach korisnici na poziciji 69, objavljeno je iz ove televizije.

– Miks vrhunskog informativnog, dokumentarnog, zabavnog, sportskog, filmskog i serijskog sadržaja, za svačiji ukus i sve uzraste, samo na UNA televiziji. Najveće zvijezde sa javne scene regiona ukazale su povjerenje UNA televiziji i našle se u ulozi voditelja sjajnih TV formata: Haris Džinović u kulinarskom šouu “Muštuluk”, Nikola Đuričko u kvizu “Holivudiranje”, Andrija Kuzmanović u jedinstvenom šou kvizu “Pogodi mi godine”, Denis Huseinbegović kao dio UNA novinarskog tima sportske emisije “Niski start” i poznata glumica Anja Mit u ulozi voditeljke popularne emisije “Una, due, tre”.

Upravo se čita:  Masovno ukidanje emisija na BHRT-u, među njima i emisija Maje Miralem: Ostaje li popularna voditeljica na Javnom servisu?

Šarmantne voditeljke Marijana Tabaković i Ana Šupić upotpunjuju gledaocima popodne na jedinstven način. Dnevna emisija „Popodne” koja se prikazuje svakog radnog dana u 17 sati je pravo osvježenje na malim ekranima. Svojevrsni gradski magazin bavi se aktuelnim događajima i društvenim temama koje svakodnevno privlače pažnju javnosti. Izveštaji sa terena, dokumentarni prilozi, aktuelni gosti, zabavne teme, ankete i debate u studiju posvećene pitanjima građana okosnica su emisije.

Upravo se čita:  Masovno ukidanje emisija na BHRT-u, među njima i emisija Maje Miralem: Ostaje li popularna voditeljica na Javnom servisu?

Marina Majkić Miletić, Lejla Džin i Mišo Radaković donose najtačnije informacije o najvažnijim domaćim i svjetskim događajima svakog radnog dana u 18.30 časova u centralnim vijestima “UNA dan”.

Dobro poznato TV lice Jasna Đurović urednica je nove emisije “Gradske priče” (radnim danima u 19 sati) koja obrađuje neprolazne teme iz Beograda i drugih dijelova Srbije.

Društveno – politička debatna emisija “Između redova” (četvrtkom u 20 sati) poznatog novinara i kolumniste Aleksandra Apostolovskog donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumijemo aktulene događaje iz pravog ugla, odnosno da naučimo da čitamo između redova.

Upravo se čita:  Masovno ukidanje emisija na BHRT-u, među njima i emisija Maje Miralem: Ostaje li popularna voditeljica na Javnom servisu?

U emisiji „Trougao“ (srijedom u 20 časova), gledaoci UNA televizije imaće jedinstvenu priliku da vide i čuju komentare sve tri strane u BiH o brojnim ključnim pitanjima, aktuelnostima i problematici, uz relevantna istraživanja javnog mijenja.

Kontroverzne priče gledaoci mogu pratiti i u emisijama “Reaktor” (ponedjeljkom u 20 sati), “Lice pravde” (utorkom u 20 sati) i “Donna” (utorkom u 21 čas).

Najbolji serijski i filmski program upotpunjuju vrhunski programski sadržaj UNA televizije za cijelu porodicu – saopšteno je iz UNA TV.

Izdvajamo

Izdvajamo

U Srbiji ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

U Beogradu je danas ubijen brat ministra u Vladi FBiH i potpredsjednika SDP-a Vojina Mijatovića, saznaje se iz izvora...

Još vijesti za vas