Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Tragedija u BiH: Dizalica pala prilikom popravke kamiona, muškarac preminuo u Domu zdravlja

Preporučeno

Od posljedica zadobijenih povreda M. D. je preminuo u Domu zdravlja Prnjavor, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U vulkanizerskoj radnji u Prnjavoru jutros se dogodina nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Do nesreće je došlo oko 8.40 sati kada je, prilikom popravke kamiona, došlo je do pada dizalice kojom prilikom je teške povrede zadobio M. D. (1972) iz Donjih Galjipovaca.

Naime, nakon pada dizalice, dio kamiona je pao na 52-godišnjaka.

Upravo se čita:  Objavljeni novi detalji zločina koji je šokirao BiH: Mujaga nedavno kupio sjekiru na pijaci, Amela je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela

Od posljedica zadobijenih povreda M. D. je preminuo u Domu zdravlja Prnjavor, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

– Uviđaj na licu mjesta obavila je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS, naveli su iz banjalučkog tužilaštva.

Izdvajamo

Izdvajamo

Promovirano 98 kadeta Granične policije BiH

Savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH Mate Lončar obratio se danas uime predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto u Mostaru...

Još vijesti za vas