Petak, 1 ožujka, 2024

Travnički Hari oduševio reklamom za svoje ćevape: Poruka se širi društvenim mrežama

Autor:Biznis.ba

Preporučeno

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama gdje je sakupila mnogo komentara i drugih reakcija.

Ćevabdžinica “Hari” u Travniku oduševila je mnoge svojom reklamom, tačnije džambo plakatom. Na njemu piše jednostavno: “Jedina zaslužena desetka u Travniku”.

Na reklami je zanimljiva igra riječi, odnosno dvostruko značanje riječi desetka, kao porcija ćevapa i kao ocjena za kvalitet.

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama gdje je sakupila mnogo komentara i drugih reakcija.

Upravo se čita:  Pogledajte kakav stan se prodaje u centru Sarajeva za 310.000 KM: Oglas izazvao lavinu negativnih komentara

Inače, nekoliko poznatih reionalnih degustatora i youtubera u posljednje vrijeme je obilazilo BiH u potrazi za najboljim ćevapima. Svi oni su Hari stavljali u sami vrh, odnosno među top tri ćevabdžinice u Bosni i Hercegovini.

Travnički ugostitelj se ironično našalio i na račun brojnih fakulteta koji su nikli na livadana u travničkom kraju, a čije sumnjive diplome su godinama meta istrage nadležnih organa, prenosi Biznis.ba.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas