Subota, 13 srpnja, 2024

TV voditeljica iz Srbije postala hit zbog fotografije koja otkriva što zapravo nosi dok vodi vijesti

Preporučeno

Ona je na svom Instagramu podijelila svoju fotografiju koja je prvo kružila internetom, a onda ju je i ona sama odlučila objaviti.

Poznata srbijanska voditeljica Olivera Čolović postala je hit na društvenim mrežama nakon što je kamera uhvatila njenu odjevnu kombinaciju.

Voditeljice koje vode informativne emisije ljudi često vide samo do struka, pa izgledaju vrlo strogo stilizovano. Međutim, to nije baš uvijek tako, a to je otkrila i srbijanska voditeljica, prenosi Avaz.

Ona je na svom Instagramu podijelila svoju fotografiju koja je prvo kružila internetom, a onda ju je i ona sama odlučila objaviti. Nju je uslikao kolega sa televizije dok je bila u programu te se jasno vidjelo šta zapravo ima na sebi.

Pažnju je privukla njena kombinacija koju je nosila tokom vođenja vijesti. Voditeljica je na sebi imala crveni sako kojeg su mogli vidjeti i gledatelji, ali ono što nisu mogli vidjeti jesu ljubičaste tajice i srebrne papuče.

U opisu je kratko stajalo “Gospođetina”, a kasnije su usporedili što vide gledatelji i realno stanje u studiju.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas