Srijeda, 19 lipnja, 2024

U Sarajevu preminula 26-godišnja Adela: Iza nje ostao suprug i kćerkica

Preporučeno

Nemoguće je pronaći riječi kojima bi se izrazila dubina tuge koju osjeća cijelo Sarajevo. Njen iznenadni odlazak ostavio je prazninu koju ništa ne može ispuniti.

U Sarajevu je zavlada tuga i neizreciva bol. U svojoj 26. godini, prerano je preminula Adela Macić (djevojačko Hodžić) iz Hrasnice. Ova vijest je zavila grad u tišinu, dok se prijatelji i voljeni, obuzeti nevjericom, opraštaju od ove predivne žene.

Upravo se čita:  Grad u BiH zavijen u crno, mladić preminuo u 16. godini

Adela je bila simbol ljepote, mladosti i nade. Njeno srce ispunjeno ljubavlju bilo je izvor topline i sreće za sve koji su je poznavali, piše Press.

Bila je majka i supruga, snažna i brižna žena koja je ostavila neizbrisiv trag u životima svoje djece i supruga. Ali, sudbina je odlučila da joj prekine put, ostavljajući iza sebe bebu koja će odrastati bez majke i supruga koji je neutješan u svom gubitku.

Upravo se čita:  Objavljeni detalji izjave Nihada Sarajkića nakon brutalnog ubistva Anela Krše na Vilsonovom šetalištu: "Bio sam sa njegovom bivšom ženom, prijetio nam je"

Nemoguće je pronaći riječi kojima bi se izrazila dubina tuge koju osjeća cijelo Sarajevo. Njen iznenadni odlazak ostavio je prazninu koju ništa ne može ispuniti.

Prijatelji, obitelj i svi koji su bili bliski Adeli sada stoje zajedno, podržavajući jedni druge u ovim teškim trenucima. Tuga je sveprisutna, ali istovremeno postoji i sjećanje na sve lijepe trenutke koje je Adela donijela u svojim kratkim, ali dragocjenim godinama. Njena snaga, ljubav i vedrina ostat će s nama zauvijek.

Upravo se čita:  Stravičan slučaj potresao čitav Balkan: Djevojka prebijena na smrt, pa spakovana u kofer. Njena sestra u teškom stanju u bolnici

Sarajevo tuguje za svojom izgubljenom kćerkom, majkom, prijateljicom i suprugom.

U ovim tužnim trenucima, neka Adelina duša pronađe mir, a njeni najmiliji nađu snagu da se suoče s ovim nenadoknadivim gubitkom.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Na hadžiluku u Meki umrlo više od 550 ljudi

Najmanje 550 muslimanskih hodočasnika preminulo je tokom hadžiluka u Meki zbog toplotnog udara, a hiljade drugih su potražili pomoć...

Još vijesti za vas