Subota, 2 ožujka, 2024

Vlasnik “Manje” se izvinjava zbog komentara, u Sarajevu mu oštećena pekara

Preporučeno

U centru Sarajeva prolaznici su jutros primjetili napuklo staklo na ulaznim vratima u pekaru “Manja” čiji je vlasnik Saša Trivić ponovo imao skandalozne komentare spominjući Srebrenicu, javlja Klix.

Vlasnik pekare “Manja” i predsjednik Unije poslodavaca RS-a Saša Trivić koji je prije nekoliko godina izazvao revolt građana zbog podrške ratnim zločincima Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću, jučer je tokom prepirke na X-u (bivši Twitter) napisao:

Upravo se čita:  Uspješno okončana potraga na Trebeviću: Otac i sin pronađeni živi i zdravi

“U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se.”

To je bio njegov odgovor na pitanje “Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći”, a koje je postavljeno u vezi sa izborima u Srbiji i burnih reakcija opozicije koja negoduje i optužuje vladajući SNS i predsjednika Aleksandra Vučića da su organizovano dovodili glasače iz Republike Srpske da prekroje volju stanovnika Beograda.

Upravo se čita:  Emotivno obraćanje: Na Dan nezavisnosti mladić objavio zašto napušta BiH

Nekoliko sati poslije, Trivić se izvinio zbog svojih riječi.

“Izvinjavam se svima na sa moje strane neprimjerenom komentaru na provokaciju na koju nisam bio dovoljno pametan da odgovarajuće ogovorim jer nisam razmišljao o nekom drugačijem tumačenju napisanoga. Jos jednom moje izvinjenje.”

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas