Četvrtak, 18 travnja, 2024

Vozač (26) upao u rupu od pet metara: “Nije bilo znaka upozorenja”

Preporučeno

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta a na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo koji su tek nakon nesreće blokirali cestu za saobraćaj.

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se na Ilidži u kojoj je učestvovao 26-godišnji vozač putničkog automobila Ford Mondeo, koji je u jutarnji satima krenuo na posao a završio u rupi dubokoj 5 metara – piše Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila prije 6 sati, a na sreću vozač je prošao samo sa lakšim povredama.

Lokalite nesreće je Ilidža naselje Osjek ulica “Mali kiseljak” u kojoj se trenutno vrše radovi. Kako tvrde mještani, nakon završetka jučerašnjih radova, majstori nisu postavili odgovarajuće znakove upozorenja kako ne bi došlo do ovakvih nesreća – piše Crna-hronika.

Upravo se čita:  "Govorio je da će nas ubiti i silovati nam kćerku": Sarajka prijavila komšiju zbog brutalnih prijetnji njoj i njenoj porodici

Nažalost mladić u jutarnjim satima, nije vidio rupu te je upao u nju. Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta a na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo koji su tek nakon nesreće blokirali cestu za saobraćaj.

“Gospoda nisu stavili znakove upozorenja” – tvrde mještani.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas