Nedjelja, 25 veljače, 2024

Vozač kamiona iz Bosne i Herceogvine poginuo u Slovačkoj: “Nažalost još jedan mladi život je otišao. Oblak tuge prekrio je Stjepan Polje i okolinu”

Preporučeno

"Policija je pomagala i spasilačkim helikopterom koji je poslan u pomoć povrijeđenima. Policijski službenici su bili na licu mjesta i istražuju stepen zadobivenih povreda, materijalnu štetu te su dokumentovali mjesto nesreće”, saopšteno je ovo iz trnavske policije.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu D1 u pravcu od Trnave prema Trenčinu, učestvovalo je više vozila – Vozač kamiona iz BiH je poginuo, tri su osobe povrijeđene

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Slovačkoj na autoputu D1 u pravcu od Trnave prema Trenčinu poginuo je četrdesetosmogodišnji vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine Elvedin Ahmetović iz Stjepan Polja kod Gračanice.

Iz trnovske policije je saopćeno da je vozač kamiona kod Hlohovca imao udes sa radnom mašinom i teretnim vozilom, a ubrzo nakon toga se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su, kako prenose Nezavisne novine, učestvovala još tri vozila.

Upravo se čita:  Harisu Haračiću 35 godina zatvora zbog okrutnog ubistva bračnog para Džuzdanović

Naveli su da su najmanje tri osobe povrijeđene na licu mjesta, ali i to da je vozač kamiona preminuo.

“Policija je pomagala i spasilačkim helikopterom koji je poslan u pomoć povrijeđenima. Policijski službenici su bili na licu mjesta i istražuju stepen zadobivenih povreda, materijalnu štetu te su dokumentovali mjesto nesreće”, saopšteno je ovo iz trnavske policije.

Upravo se čita:  Kum otkrio do sad nepoznate informacije o ubistvu koje je šokiralo BiH: Saša je imao mnogo više para nego što se misli

Zbog teške saobraćajne nesreće na autoputu, kako navode iz policije, bio je u potpunosti zatvoren autoput D1 u smjeru od Trnave ka Trenčinu.

Na Facebook stranici Teretnjaci.ba, koja okuplja vozače, oprostili su se od kolege:

“Elvedin je više od deset godina radio u Radialu iz Gračanice odakle ga poznajemo, zajedno sa kolegama Velidom i Erminom.

Međutim, oni su svi otišli za nafakom u bijeli svijet, a Elvedin nas je danas na svu žalost ovog svijeta napustio.

Upravo se čita:  Uhapsila ga policija: Poznato ko je ubio Nusreta Destanovića i njegovo tijelo bacio u bunar?

Nesreća koja se desila na D1 bila je kobna za brata Elvedina Ahmetovica.

Posljednja kafa, nekadašnjih kolega iz kombinata”, objavljeno je uz fotografiju.

“Nažalost još jedan mladi život je otišao. Oblak tuge prekrio je Stjepan Polje i okolinu. Neka mu je vječni rahmet i lahka mu zemlja bosanska”, jedan je u nizu postova.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Hadžifejzović šokirao gledaoce: ‘Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja…’

Novinar i urednik Face TV Senad Hadžifejzović imao je sinoć zagonetnu odjavu Centralnog dnevnika. Naime, Hadžifejzović je najavio da...

Još vijesti za vas