Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Vozač koji je sinoć usmrtio djevojku i ranije kažnjavan zbog vožnje bez dozvole

Preporučeno

Osumnjičeni će danas biti predat na dalje postupanje nadležnom tužiocu.

U centru Sarajeva je kasno u petak naveče došlo do stravične saobraćajne nesreće, u kojoj je smrtno stradala mlada doktorica Azra Spahić, dok su još dvije djevojke teško povrijeđene.

Nesreću je, kako nezvanično saznajemo, prouzrokovao Armin Berberović – koji nije imao položen vozački ispit i vozio je sa određenim procentom alkohola u krvi.

Upravo se čita:  Objavljeni novi detalji zločina koji je šokirao BiH: Mujaga nedavno kupio sjekiru na pijaci, Amela je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela

Kako nezvanično saznaje N1, Berberović je ranije već nekoliko puta kažnjavan za vožnju bez posjedovanja vozačke dozvole.

Osumnjičeni, inače dvadesetsedmogodišnjak, je podsjetimo, sinoć oko 2:30h lišen slobode, a danas će biti predat na dalje postupanje nadležnom tužiocu.

Još jedna povrijeđena djevojka je u izuzetno teškom stanju, dok je djevojka inicijala E.S., za sada, sa stabilnim parametrima.

Izdvajamo

Izdvajamo

BHRT danas gasi 15 emisija, iz FTV-a im se obratili pismom

Usljed krize javnih servisa Radiotelevizija Bosne i Hercegovine (BHRT) danas ukida 15 emisija iz svog programa, a neke emisije...

Još vijesti za vas