Četvrtak, 18 travnja, 2024

Wizz Air uvodi opciju koja će oduševiti sve kojima treba malo avanture

Preporučeno

Putnici dobivaju kartu na kojoj je naznačeno mjesto polaska, ali ne i destinacija, a jedna je tiktokerica podijelila svoje iskustvo putovanja na tajanstvenu lokaciju.

Za one željne novih avantura (i malo tajanstvenosti), imamo super vijesti. Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air početkom mjeseca uvela je opciju leta na nepoznatu destinaciju koja je već postala totalni hit.

Putnici dobivaju kartu na kojoj je naznačeno mjesto polaska, ali ne i destinacija, a jedna je tiktokerica podijelila svoje iskustvo putovanja na tajanstvenu lokaciju. Krenuli su iz zračne luke u Abu Dhabiju, a sve do trenutka slijetanja nisu znali gdje će sletjeti. Kad su izašli iz aviona, shvatili su da se nalaze u gradu Kutaisiju u Gruziji.

Upravo se čita:  Njemački poljoprivrednik nedeljom radio na njivi, čega ga kazna

Ako vam se ova ideja svidjela, sve što trebate je pratiti njihovu stranicu i na vrijeme se prijaviti, pošto su prijave za sljedeći ovakav let već zatvorene. Sljedeća avantura zakazana je za 15. marta, a letjet će se iz Venecije. Ovaj let namijenjen je dobitnicima koji su osvojili besplatnu kartu, a provest će četiri noći na tajanstvenoj lokaciji.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas