Srijeda, 21 veljače, 2024

Zatvorenici pitali monstruma zašto je ubio 14-godišnju Vanju. Kada je odgovorio, jedva je živ ostao: “Trebao mi je novac za svadbu”

Autor:Raport.ba

Preporučeno

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dvije kćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga kćerka nije.

Zatvorenici u makedonskom zatvoru u Šutki ogorčeni su zbog monstruoznog zločina za koji su osumnjičeni Ljupčo Palevski i njegova grupa, odgovorni za svirepo ubistvo Vanje Đorčevske (14).

Osumnjičeni su zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali pritvorenici vidjeli, vrijeđali su ih i lupali im na rešetke! Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Gorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

Portal MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smješteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dijete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dijete?“

Upravo se čita:  Šokantno svjedočenje: Uoči nesreće kod Banje Luke miješali konjak i pivo, snimali se u vozilu

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio: “Trebao mi je novac za svadbu”, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve – i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dvije kćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga kćerka nije.

Upravo se čita:  U Tuzli pronađeno tijelo 25-godišnjaka

Velibor Manev i glavnoosumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo su bili bliski prijatelji i imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Gorčevskom. Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo šutio.

Prije nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Gorčevske, Aleksandar, i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbjeđenjem izvedeni pred sudiju, a potom je javnost vidjela njihov novi izgled.

Upravo se čita:  Kum otkrio do sad nepoznate informacije o ubistvu koje je šokiralo BiH: Saša je imao mnogo više para nego što se misli

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se vjeruje da je ubio Vanju Gorčevsku.

Priča se i o tome da je Palevski i gradio zgradu odakle je oteta djevojčica.

“Prema pisanju jednog lokalnog medija, Palevski i njegova građevinska firma UNA ENTERPRISE su zaista gradili zgradu u kojoj je Vanja živjela. Prema istraživanju TV21 o popisu imovine, Palevski je također posjedovao prostor od 20 kvadratnih metara u toj zgradi – rekao je Stojkovski.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Novi detalji o trovanju kajmakom koji je proizvodio Srbin u Austriji: Ljudi umirali u strašnim mukama

Muškarac iz Srbije (39) osuđen je na 13 mjeseci zatvora i mora platiti 25.000 eura jer je petero ljudi...

Još vijesti za vas