Četvrtak, 18 travnja, 2024

Zbog ovog intervjua je navodno Melina “upala” Harisu Džinoviću usred noći u vilu: “Upropastila se prečestim druženjem sa ženskim svijetom”

Preporučeno

- Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene”, rekao je Haris

Melina Džinović je sinoć Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa djecom, sinom Kanom i kćerkom Đinom, nakon čega je nastala prava drama.

Haris je pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao navodno zbog intervjua koji je pjevač dao Blicu.

“Jeste djelovalo kao velika ljubav do prije deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svijetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš sretan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima sretan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene”, rekao je Haris za Blic.

“Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lijepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena. Da li su djeca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vreme da odu svojim putem”, kazao je, između ostalog, Džinović.

“Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je htio da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo ljepše”, kazao je.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Otac maloljetnika koji je ustrijeljen u Starom Gradu nudi 10 hiljada eura za informacije o napadaču

Hilmija Garibović, čiji je maloljetni sin prije mjesec dana bio meta pucnjave u Starom Gradu, danas je ponudio nagradu...

Još vijesti za vas