Petak, 1 prosinca, 2023

Zbog sumnjivog predmeta avion se vratio na aerodrom: Svi se šokirali zbog onog što je nađeno u WC-u

Putnici na letu koji je iz Paname letio za Tampu na Floridi ostali su šokirani nakon što se zrakoplov vratio u zračnu luku zbog sumnje na prijetnju bombom. Ubrzo se pokazalo da je riječ o lažnoj uzbuni, s obzirom na to da je bomba zapravo bila jednokratna pelena za odrasle.

Preporučeno

Putnici na letu Copa Airlinesa koji je iz Paname letio za Tampu na Floridi ostali su šokirani kada im je osoblje aviona javilo kako se usred putovanja okreću i vraćaju u Panamu jer je u avionu bomba.

Svih 144 putnika je evakuirano. Policija je poduzela sve sigurnosne mjere, osigurali su zrakoplov i počeli tragati za bombom.

Upravo se čita:  Motociklista skupo platio što je prkosio svim zabranama, ali i logikama: "Eno ga, pade!"

Ubrzo se pokazalo da je riječ o lažnoj uzbuni, piše The Guardian. Umjesto bombe, u avionu je pronađena jednokratna pelena za odrasle.

Jose Castro, šef sigurnosne jedinice zračne luke, rekao je da se u jednom od WC-a nalazio sumnjiv predmet.

“Avion je sletio na sigurnu pistu gdje su ga pregledali policijski psi i specijalne snage i utvrdili da je riječ o peleni za odrasle te da nema nikakvog rizika”, rekao je Castro.

Upravo se čita:  Svečano otvoren bankomat, čak se zapjevalo

Putnici su se ukrcali na drugi let ubrzo nakon lažne uzbune i nastavili put, priopćio je Copa Airlines.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo