Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Želite raditi na naplatnim kućicama? Autoceste FBiH primaju radnike na neodređeno vrijeme!

Nemojte propustiti

Pored općih uslova utvrđenih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove

Javno preduzeće “Autoceste FBiH” raspisalo je Javni oglas za prijem pet radnika na neodređeno vrijeme u Sektoru za upravljanje i održavanje – Služba za naplatu cestarine.

Javnim oglasom predviđen je prijem pet ivršilaca i to na poziciju “Referent – Blagajnik naplate cestarine”, SSS (III stepen) srednja stručna sprema društvenog ili tehničkog smjera na neodređeno vrijeme.

Upravo se čita:  Na pomolu drastičan pad cijena nekretnina?!

Pored općih uslova utvrđenih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove utvrđene Pravilnikom o sistematizaciji radnih mjesta.

Kandidat je obavezan dostaviti pismenu prijavu (svojeručno potpisanu), dokumentaciju kojom dokazuje ispunjenje posebnih uslova radnog mjesta, dokaz o poznavanju rada na računaru, dokaz o poznavanju engleskog jezika, dokaz i posjedovanju vozačke dozvole “B” kategorije i uvjerenje o državljanstvu BiH.

Upravo se čita:  U BiH pronađeno zlato na novoj lokaciji!

Rok za podnošenje prijava je 14 dana računajući od prvog narednog dana od objavljivanja oglasa u dnevnoj novini i web stranici Društva.

Kompletan oglas možete pogledati ovdje!

Pročitajte još

Izdvajamo

Džeko: Ovo mi je prvo finale Lige prvaka, a vjerovatno i zadnje

Finale Lige prvaka velika je utakmica za obje ekipe i nevjerovatan je osjećaj u njoj učestvovati. Manchester City i Inter...

Možda vas zanima i ovo