Subota, 20 travnja, 2024

Željko Mitrović ukida Zadrugu: ‘Interes Srbije važniji je od mog’

Preporučeno

Dva stravična događaja koja su potresla cijelu Srbiju i Balkan potaknuli su ovu odluku i pokrenuli brojne peticije o ukidanju sadržaja koji se emitira na Pink televiziji.

Vlasnik srpske televizije Pink Željko Mitrović (55) šokirao je javnost odlukom da će se najpopularniji tamošnji reality show ‘Zadruga’ prestati emitirati.

– Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program ‘Zadruga’. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa – napisao je Željko na svom Twitter profilu.

Podsjetimo, dva stravična događaja koja su potresla cijelu Srbiju i Balkan potaknuli su ovu odluku i pokrenuli brojne peticije o ukidanju sadržaja koji se emitira na Pink televiziji.

Prvo je 13-godišnjak u beogradskoj osnovnoj školi ubio desetero ljudi, a samo dan kasnije 21-godišnji Uroš B. je u Mladenovcu i okolici ubio osam ljudi…

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) pozdravio je inicijativu lokalnih političara da nastave svoju opredijeljenost za usvajanje zakona koji...

Još vijesti za vas