Utorak, 30 travnja, 2024

Vri u skupštinskoj sali: Sjednica prekinuta zbog navodne Dodikove psovke

Preporučeno

aa_picture_20141124_3864186_web

Poslanik PDP-a Branislav Borenović izjavio je novinarima večeras da se osjeća jako loše nakon što ga je ispsovao predsjednik RS Milorad Dodik, odnosno, opsovao mu majku!?

– Spominjati mi majku i prijetiti da će me prebiti, pomenem li ga još jednom, ovo je strahota. U životu se nikada nisam tako ophodio ni prema kome, posebno ne prema jednom predsjedniku. Osjećam se jako loše – naglasio je Borenović.

Poslanik SDS-a Vukota Govedarica je naglasio da je ovo ponašanje nedolično za konjušnicu, a posebno ne za Narodnu skupštinu RS.

Dodik: Nisam nikome opsovao majku

Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je novinarima “da nije opsovao nikome majku i nema potrebe nikome da se izvinjava:”

– Nisam nijednom pomenuo porodicu, nije fer da se to tako spominje, iako znam da sam meta. Razumijem opoziciju. Rekao sam Borenoviću da nije fer da me pominje, ako ja njega ne spominjem, to je sve. Ako je drugačije potumačio, ja mu se izvinjavam – naglasio je Dodik.

Milanka Mihajlicu (SRS) nazvao je “političkim prepotenkom”, koji nikakvu psovku nije mogao čuti iz “magareće klupe”, kao ni predsjednik poslanik NDP-a Dragan Čavić ili SDS-a Vukota Govedarica.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas