Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Zemlja progutala mladića (22) u Hrvatskoj: Nakon ovce, ljudska žrtva

Preporučeno

Nakon nedavnog slučaja sa pojavom misteriozne rupe u koju je upala ovca sada, u drugom kraju Hrvatske, sličan slučaj, ali sa mnogo tragičnijim posljedicama. Naime, identificiran je muškarac koji je upao u rupu na livadi kod mjesta Selnice u Međimurskoj županiji. Radi se o 22-godišnjem mladiću čije je tijelo pronađeno u rupi širokoj jedan metar i dubokoj desetmetara, koja se otvorila stotinjak metara dalje od kuća.

Upravo se čita:  Šta se krije iza priča o sukobu u Bosni i Hercegovini?
Foto: Cropix
Foto: Cropix

Kako prenosi eMedjimurje.hr, mještani pričaju kako su u okolici nekad bili i rudnici ugljena, a a područje Selnica poznato je i po nalazištima prirodnog plina, pa je moguće da se na tom mjestu nekad nalazila bušotina.

Načelnik Selnice Anđelko Kovačić kaže da su se na području općine istraživala nalazišta nafte, čak do prije nekoliko godina, no ne postoji katastar svih bušotina i rupa. “Ovo je bila relativno plitka rupa od deset metara. Naišli smo mi i na jednu duboku 30 metara”, kazao je Kovačić koji će zatražiti hitni sastanak kako bi se iscrtale karte svih bušotina i bunara.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

(Doznajemo)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Kareleuša: Nevjerovatno kako su vlade okolnih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama tekstom u kojem navodi da su vlade susjednih zemalja neprijateljski raspoložene...

Još vijesti za vas