Nedjelja, 28 travnja, 2024

Naučio i kuhati: Dado Polumenta ostavio alkohol i promijenio način života!

Preporučeno

“On se skroz promijenio, više ne izlazi, ne pije… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha”, kažu ljudi bliski Dadi Polumenti.

Dado_PolumentaDva mjeseca nakon što se u Novom Pazaru oženio veroučiteljicom Selmom Mekić, Dado Polumenta je, kako navodi “Star”, pod uticajem supruge potpuno promijenio način života – prijateljima se ne javlja, ne pije, ne izlazi, čak je počeo i da radi kućne poslove.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Poslije medenog mjeseca u Dubaiju, Selma i Dado su se uselili u njegov renovirani stan u Beogradu, a prijatelji poznatog pjevača kažu da se malo promijenio.

– Ne želi više piti alkohol, jer je to protivno njihovoj vjeri. Dado se skroz promijenio, više ne izlazi, ne želi ni u Beogradu da nastupa, ne odgovara na pozive… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha. Uskoro planira da uradi tetovažu posvećenu Selmi – priča izvor blizak Polumenti, i dodaje:

Upravo se čita:  Severina danas slavi 52. rođendan: Prestala sam čekati da će me neko spasiti

– Dado je često na putu, a Selma tih dana ostane sama u njihovom stanu u Beogradu ili ode kod svojih roditelja u Novi Pazar. Uglavnom, nikad ga ne prati na gostovanjima. Sa komšilukom se ne druži, za to i nema vremena. Na njen zahtjev, Dado je otkazao domaćici koja mu je ranije održavala kuću, pa sad ona radi sve poslove, a pomogne joj i Dado kada je tu.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

(Star)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas