Utorak, 7 svibnja, 2024

Kakav sretnik: Hrvat u Dubaiju dobio 5 kilograma zlata, a evo i kako!

Preporučeno

Foto: Getty images
Foto: Getty images

Hrvat Dražen Maglov nije ni slutio da će u Dubaiju dobiti čak pet kilograma čistog zlata

Dražen Maglov je osvojio pet kilograma zlata u nagradnoj igri tržnog centra u sklopu festivala “Dubai Shopping Festival”, održanog 16. januara, piše “Khaleej Times”.

– Vozio sam kad sam primio poziv iz Dubaija u kojem mi javljaju da sam osvojio pet kila zlata na “Dubai Shopping Festivalu”. Bio sam siguran da me neko ko zna da sam bio na odmoru u Dubaiju pokušava zeznuti, ali kad sam shvatio da je u pitanju istina, i dalje nisam mogao da vjerujem! I dalje samog sebe uvjeravam da je to stvarno – kazao je Maglov koji se već bio vratio u Hrvatsku kad je održano izvlačenje.

Upravo se čita:  Grad u BiH nazivaju "dolinom milionera": Bogati ste tek ako imate 100 miliona KM

– Za samo pet sekundi moj život i život moje porodice promijenili su se zauvijek. Vodim malu prodavnicu u Hrvatskoj i imam veliku porodicu o kojoj se brinem. Sad mogu bolje isplanirati život. Hvala, Dubai! Stvarno je to grad zlata – poručio je.

“Gold and Jewellery Mega Raffle”, u kojoj je Maglov osvojio zlato, najveća je nagradna igra u kojoj se dijele nakit i zlato, a kupci koji u bilo kojoj prodavnici kupe komad nakita automatski učestvuju u njoj.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zeničanka pala sa prozora stana, životno ugrožena, prevezena na KCUS

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u...

Još vijesti za vas