Srijeda, 29 svibnja, 2024

Nakon Pjanića i Šehić se oprostio od reprezentacije: Od danas sam najglasniji navijač, čuvajte nam BiH!

Preporučeno

"Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka."

Ibrahim Šehić, golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, završio je reprezentativnu eru poslije 66 nastupa. Nakon Miralema Pjanića koji se oprostio prije nekoliko dana, sad je to učinio i Šehić.

“Danima mislim šta da kažem i kako da počnem. Nevjerovatnih 14 godina je prošlo od prvog poziva za najdraži dres. Baš kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu, i ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao – 66 puta ponosno nosio grb BiH”, poručio je Šehić u objavi na društvenim mrežama.

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

“Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka. A najveće hvala naravno ide najboljim navijačima BHF-u. Vi ste srce ove reprezentacije, hvala vam za sve. Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj ćeliji svoga tijela.

Upravo se čita:  Amra jasno otkrila da li će Edin Džeko nastaviti nastupati za reprezentaciju BiH

Odlazak na Mundijal, osvojen Kirin kup, dva puta osvajanje B Lige nacija i mnogo nezaboravnih pobjeda i utakmica ostat će u sjećanju.

Imamo mi još mnogo toga za pokazati. Nadam se da će to biti ubrzo uz novog selektora koji nam je svima oduvijek bio uzor! Sergej Barbarez i čitav stručni štab koji je prošao sve što igrači prolaze sad, bit će vam najbolji mentori. Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač”, poručio je Šehić.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Radnici BHRT-a održali protest upozorenja, moguć i generalni štrajk

Radnici BHRT-a održali su danas protest upozorenja kojim su željeli ukazati na katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj se nalaze. Predstavnici...

Još vijesti za vas