Utorak, 7 svibnja, 2024

Ukraden Golf Federalne poreske uprave: U potjeru za lopovima uključili se i sarajevski taksisti

Preporučeno

Ilustracija
Ilustracija

U sarajevskom naselju Grbavica, večeras su nepoznate osobe otuđile vozilo Golf VII, vlasništvo, kako nezvanično saznajemo, Federalne poreske uprave, koje koristi direktor Midhat Arifović.

Policija se nakon zaprimljene prijave, odmah dala u potragu za vozilom, u koju su se, uključili i sarajevski taksisti, piše “Avaz.ba“.

– Svi članovi Sarajevotaxija su se odmah priključili potrazi, te su blokirali sve ulaze i izlaze iz kantona. Također, naši taksisti su sva takva vozila blokirali i zaustavljali, ali je, nažalost, prema informacijama do kojih smo došli, vozilo uspjelo izaći iz grada u pravcu Pala, rekao je za “Avaz” direktor Sarajevotaxija Enver Suljagić.

Upravo se čita:  Objavljen kompletan finalni tekst Rezolucije o Srebrenici: Evo šta piše u njoj

Dodao je i da se u ime svih uposlenika Sarajevotaxija izvinjava građanima, kojima su tom prilikom možda prouzrokovali neugodnosti.

– Naši taksisti su sva vozila koja su odgovarala opisu ukradenog zaustavljala, bilo je i par automobila bez tablica. Nadam se da naši građani razumiju našu namjeru da pomognemo građanima u nevolji, te da nam opraštaju te, eventualne, neugodnosti, dodao je Suljagić.

Upravo se čita:  Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je policija oko 17,40 sati zaprimila prijavu da je u zagrebačkoj ulici ukarden Golf VII, te da je u toku potraga.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zeničanka pala sa prozora stana, životno ugrožena, prevezena na KCUS

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u...

Još vijesti za vas